Ray Ban Clubmaster RB3016 1160


Nemrég az a megtiszteltetés ért, hogy a www.Opti24.hu jóvoltából hozzájutottam egy ikonikus márka napszemüvegéhez. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi miatt lettek világszerte ennyire népszerűek a Ray Ban napszemüvegek. 




De kezdjük az elején. A www.Opti24.hu egy online webshop, ahol rengeteg márkájú és stílusú szemüveg, napszemüveg és egyéb kellék kapható.A vásárlás menete nagyon egyszerű, az ember kiválasztja a terméket, bedobaj a kosárba, megadja az adatait és már fizethet is. A szállítás hihetetlen gyors volt, ha jól emlékszem már másnap vagy harmadnap nálam volt a csomag, teljesen épen és sértetlenül. Ami ugye nem mindegy egy ilyen törékeny termék esetén.



A napszemüveg kiválasztásakor nem szerettem volna a klasszikus fazonoknál leragadni, inkább valami különleges és egyedi formát szerettem volna,  így esett a választásom végül egy Clubmaster napszemüvegre. A Clubmaster RB3016 1160 típus  itt érhető el. 


A honlapon egyébként a termék összes fontos jellemzője és a pontos méretei is fel vannak tüntetve. A lencsék UV400 filtert tartalmaznak, ezért tökéletesen védik a szemet a káros sugarakkal szemben. Külön plusz pont, hogy minden napszemüveg rendelhető dioptriás lencsével is, ami szuper, hiszen nyáron sok szemüvegesnek okozhat problémát a napszemüveg-kérdés.


A szemüveg egyébként saját márkás tokban leírással és törlőkendővel érkezett. Egyébként hihetetlen, hogy 39 gramm az egész termék, így a súlya egy kicsit "nagyobb" a többi napszemüvegemnél, de ezt abszolút pozitívumként értékelem, mert ettől sokkal minőségibb érzést kelt. Látszik, hogy a műanyag is sokkal jobb minőség, mint az olcsó szemüvegek esetén, az üveg is tökéletes és az illesztések, jelzések is igényesek, nincsenek elcsúszva. 



Összességében szerintem szuper termék, nagyon jól kihasználható és valóban jó és kényelmes érzés viselni. Ha napszemüveg vásárlás előtt álltok mindenképpen nézzetek szét a honlapon, mert folyamatos akciók vannak, talán pont most érdemes beszerezni valamit a jövő évi szezonra A webshopot itt találjátok: www.opti24.hu

CONVERSATION

2 comments:

Queen of my mistakes said...

Jól néz ki! :)

Niki said...

Nagyon jól áll neked ez a napszemcsi!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...